De Wieden Maa 2008

De Wieden , of je er nu voor de eerste keer komt of er al vele malen bent geweest, het is en blijft een van de mooiste plekjes van Overijssel om te gaan kanovaren. Het is gewoon een schitterend stukje natuur, heerlijk genieten van de rust en alles om je heen.
Deze tocht is ook geschikt voor de beginnende kanovaarder, we kunnen de lengte van de tocht aanpassen aan het kunnen van de deelnemers.
Wel moet je rekening houden met het jaargetijde waarop we gaan varen. Daarom een wetsuit aan, droge kleding mee. Het dragen van een zwemvest is verplicht. Ook moet men genoeg eten en warm drinken bij zich hebben. Mocht je niet in het bezit zijn van een wetsuit of zwemvest, geen nood, de club heeft zwemvesten en enkele wetsuits.

Gegevens over de tocht.

Datum: zondag 9 Maart.
Boten laden: 8 uur.
Vaarafstand: samen met de groep te bepalen.
Vaarpunten: 25 punten.
Vervoerskosten: ? 4,00
Vaarleiding: Yvonne Both en Bart van Alten.
Aanmelden: voor 6 Maart bij Yvonne, 053-4329960