WW Peddel 2007 uitgereikt.

Afgelopen zondagmiddag net voor het vertonen van de DVD van het eskimoteren heb ik na ampel beraad van de PWBZ commissie de WW peddel 2007 uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs wordt toegekend aan het jeugdlid van LKV-Njord die in het afgelopen jaar de grootste WW prestatie tegen de achtergrond van zijn of haar kunnen heeft neergezet.. Tobias van Capelleveen (14) voer afgelopen jaar op de So?a in Sloveni? zonder ook maar ??n keer om te slaan. We voeren toch zowel WW2-3 als WW-3-4 tochten op de groenblauwe Sloveense alpine rivier. Ben benieuwd wie in 2008 deze WW peddel gaat scoren. Als ik naar de prestaties van afgelopen zondag in het zwembad de Beemd in Lochem kijk, zijn er meerdere kapers op de kust. Ik zag snelle leerlingen bij het eskimoteren. Na de DVD en 1,5 uur oefenen hadden we al twee jeugdleden die zelfstandig bovenkwamen rollen. Nu poetsen aan techniek en spiergeheugen, zodat het op de alpine rivieren en in de branding ook gaat lukken.