Jubilarissen 25 jaar Njord

We hadden het op de ALV al aangekondigd dat we dit jaar 2 jubilarissen hebben. ??n daarvan kreeg vorig jaar vanwege haar grote verdienste voor de vereniging het erelidmaatschap toegekend. Voor haar een reden om nu uit het schijnwerpers weg te willen blijven. Zo gevraagd, zo gedaan, maar jullie mogen wel weten dat Dika Vruggink en Toon Klein Ikkink beiden dit jaar 25 jaar bij de vereniging zijn. Bij Toon ging ik deze week op bezoek op hem te feliciteren. Hij woont prachtig aan de Berkel en zo hebben we hem ook vereeuwigd. Toon is onze steun en toeverlaat als het gaat om het rijdend materieel. Als varend lid zien we hem niet zo vaak meer, maar toen ik heb berichtte over de re?nisten tocht die men in september wil inlassen begonnen zijn oogjes te glimmen. Dat leek hem wel wat.
[img]http://www.lkv-njord.nl/afbeeldingen/25jaarjubilaris.jpg[/img]