Avondje IJssel (ergens in Juli)

Nu de zomer op haar hoogtepunt is, kunnen we genieten van de lange avonden. Een keer iets eerder van het werk naar huis en je hebt genoeg tijd om een avondje te varen op de IJssel. Een rivier die zelf al zo?n 5 km/uur stroomt en vaar je dus snel even ver weg. We gokken op een donderdagavond, dus 12, 19 of 26 juli. Zij die zin hebben om mee te gaan , willen die dit vroeg kenbaar maken zodat we jullie ?op het laatste moment? kunnen bellen. We kunnen naar keus varen van Doesburg-Zutphen, Zutphen Deventer beiden ca 15 km = 2 uur varen

Vaarleiding : Hans Maarse jhm-maarse [@] hetnet.nl
Ervaring: Kunnen balanceren, opkanten en bootgevoel ivm de golven van passerende schepen
Kosten : 2,50 euro
Verplicht : Zwemvest (wetsuite wordt aanbevolen maar is niet verplicht)