Korte tocht 2007

[b]3 juni 2007: Korte tocht Berkel[/b]

Op Zondag 3 juni zal een korte tocht gevaren worden over de Berkel van het botenhuis naar de Koepel van Staring en terug. De vaarafstand bedraagt circa 5 a 6 kilometer en daarmee is dit een tocht die heel geschikt is voor kinderen en beginnende vaarders. De tocht zal naar verwachting ook gevaren worden door onze Landrotten en oud-leden. We verzamelen rond 13:00 bij het botenhuis en varen om 13;30 uiterlijk weg. We varen 2x een uurtje met klunen over een stuw. Bij de koepel van Staring, die zeer de moeite waard is, zullen we de door iedereen zelf meegebrachte versnaperingen nuttigen. Rond 15:00 aanvaarden we de terugtocht naar het Botenhuis. Vanaf 16:00 zal daar een BBQ plaatsvinden.

De kosten van deze tocht zijn nihil en is geschikt voor iedere vaarder. De vaarleiding ligt bij Johan en Greet Terwel. Deze tocht levert geen vaarpunten maar wel heel veel plezier en spannende verhalen op.
Zie ook:

[url]http://www.projectenbankcultuurhistorie.nl/[/url] of [url]http://www.doi-southep.nl/boerenbed.nl/SNP[/url]

Opgeven voor 1 juni bij Eric van Capelleveen 0573 454132 of 0653.260109 E-mail ECA[@]TG.NL
[URL=null]null[/URL]