Kanodemonstratie De Meene Ruurlo 2007 (do)

Op donderdag 28 en vrijdag 29 juni 2007 zullen leden van NJORD weer enige demonstraties kanovaren geven tijdens de zwemvierdaagse in het zwembad de Meene aan de Loolaan in Ruurlo.

Op donderdag staat het vrij varen voor liefhebbers en demonstreren van de eskimorol op het programma. Wilt u ons helpen en wilt u de eskimorol gewoon nog eens oefenen, kom dan langs op die avond en meldt u aan als vrijwilliger.

Op de vrijdag herhalen we het vrij varen nog een keer en daarna volgt het schansglijden met de WW kano. Andere jaren bracht deze activiteit veel publiek ?n veel deelnemers op de been, terwijl het tevens de nodige PR waarde genereert.

Organisatie: Eric van Capelleveen
Gezocht: Vrijwillgers om te helpen en de demonstreren
Tijd: 18:30 ? 20:00
Beloning: Veel plezier, gezelligheid, oefenmogelijkheden en een memorabele avond