Glijdwedstrijd tijdens Open Dag

[b]Glijdwedstrijd tijdens Open Dag Kanovereniging LKV-Njord[/b]

Op zaterdag 28 april van 1400-1700 organiseert de Kanovereniging LKV-Njord weer een open dag voor belangstellenden. U kunt vrijblijvend u laten informeren over de populaire kanosport die door de 100 leden tellende vereniging uit alle delen van de Achterhoek wordt beoefend. Natuurlijk blijft het niet bij het kijken naar foto?s film en het kanovaren. U kunt zelf ook een aantal kano?s of kayaks uitproberen en een stukje over de Berkel varen. Het botenhuis ligt aan de oever van de Berkel aan de Hoeflingweg 4 te Lochem. Dat is achter het politiebureau in Lochem.

[b]Glij-em derin[/b]

Voor de jeugd worden dit jaar spectaculaire glijgoot wedstrijden gehouden onder het motto ?Glij-em der?n?. Van een 3 meter hoge schans glijden de deelnemers met een kayak de Berkel in. Diegene die als snelste de overkant weet te bereiken na de glijtoer, wint de ?Glij-em derin?-troffee 2007. Elke deelnemer mag drie pogingen wagen. Vorig jaar bleek dat vooral de jeugd ongemeen enthousiast om de glijgoot te nemen. Maar we zagen ook vaders en moeders die zich niet onbetuigd lieten.

Gezien de tijd die het neemt om de wedstrijd goed te laten verlopen, wordt het aantal deelnemers beperkt tot 40. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

U kunt vooraf inschrijven op www.lkv-njord.nl. Op deze website kunt u overige informatie over de open dag en de activiteiten van de kanovereniging vinden. Deelname is gratis.

[b]Opgeven via het opgaveformulier ([url]http://www.lkv-njord.nl/opgeven.php[/url]) dan wel telefonisch op 0573 454132.[/b]

[b]Kanocursus[/b]

Voor kanovaarders die liever van de natuur genieten, of aan een eenvoudige kindervriendelijke glijgoot voorkeur geven bieden we ook een kans om het kanovaren eens uit te proberen. In mei en juni organiseert de Kanovereniging tevens een kanocursus om het kanovaren aan te leren. Nader inlichtingen worden gegeven op de open dag. Zie ook [url]http://www.lkv-njord.nl/pwbz.php[/url]

[b]Opgeven via het opgaveformulier ([url]http://www.lkv-njord.nl/opgeven2.php[/url]) dan wel telefonisch op 0573 253243.[/b]