Brandingvaren Scheveningen-Katwijk 1 juli 2007

Zondag 1 juli gaan we bij voldoende animo en wind (windkracht 3-4) alsmede de goede windrichting weer brandingvaren in de Noordzee. Naar keuze gaan we naar Katwijk of Scheveningen toe. Brandingvaren is te doen voor een ieder die de basisprincipes van kanovaren beheerst, niet bang is voor zout water en op zoek naar wat adrenaline. Wij leren je hoe je moet varen en wat daar bij komt kijken, maar je moet het wel zelf doen.

Wetsuite, reddingsvest en helm verplicht. De vereniging heeft helmen en vesten en een aantal pakken. Een wetsuite moet wel strak passen om te werken dus besteed daar vooraf aandacht aan.

Kosten : 9 euro pp
Vertrek : 07:30 Botenhuis Lochem terug 18:00
Vaarleiding : Eric van Capelleveen ECA@TG.NL of 0653 260109 of Henk Groeneveld
Opgeven : uiterlijk vrijdag 29 juni 20:00