Sinjorenweekend (icf tocht)

Dit is een tocht die niet door njord word georganiseerd en zul je op eigen initiatief voor moeten opgeven.

Datum: 5 en 6 mei
15e Sinjorenweekend met grote havenrondvaart.

vrijdag 4 mei: Aankomst der kampeerders ‘;s avonds gezellig samenzijn in onze kantine.

Zaterdag 5 mei: Rijkevorsel – St Job: 20 km (2 sluizen)of Rijkevorsel – L.W.K.: 30 km (9 sluizen)vanaf 7:30: Ontbijt in de kantine, (spek en eieren)(inschrijven)Vertrek autokaravaan aan L.W.K.om 10uur.Start te Rijkevorsel om 11uur.Piknik aan caf? "brug 9" te St. Lenaerts met gratis soep.Eindpunt tocht 20 km aan sas 4 te St. Job.Auto’;s worden na de toch opgehaald.**** Barbecue aan kleine prijs.’;s Avonds gezellig samenzijn in de kantine.

Zondag 6 mei: Grote havenrondvaart: 30 of 23 km.In de haven is reddings- of zwemvest + spatzeil verplicht!Vanaf 7:30: Ontbijt in de kantine, (spek en eieren)(inschrijven)Vertrek autokaravaan aan L.W.K. om 10 uur voor 23 km.Start: 30 km om 9:30 aan L.W.K.Start: 23 km om 11 uur aan WillemdokPiknik in de kantine van scheepsherstelbedrijf met gratis soep.Aankomst L.W.K.Auto’;s worden na de tocht opgehaald.Deelname in de kosten: aangeslotenen: 3 euro / 1dag. 5 eruo/2dagen.niet aangeslotenen: 4 euro/1 dag. 6 euro/2dagen.Kampeergelegenheid: op ons terrein, Gratis; vanaf vrijdag 4 mei tot eventueel 7 mei. Geen electriciteit.Voor ontbijt: op zaterdag en zondag, daags voordien inschrijven.Voor de barbecue: op zaterdagavond, ten allerlaatste ‘;s morgens inschrijven.Zondag na de tocht ook braadwordsten of hamburgers bekomen.

Voor inlichtingen en inschrijvingen:Tel Danny Malfait 03/230.36.56 GSM:0475.649.069E-Mail: kanovereniging.lwk.vzw [@] skynet.beKanoveriniging "Lustige water kletsers". (Antwerpen)Hieronder de aanrijroute