Veluwerally 2006

Hier dan een verslagje van de Veluwe-Ralley 2006.
Zoals de meesten van jullie weten heb ik problemen met schrijven dus heb ik aan mijn
moeder gevraagd om me te helpen. Daar gaan we dan:

Om vijf uur liep mijn wekker af want mijn vader zou me om halfzes komen ophalen.
Ik kan je vertellen dat dat erg vroeg is. Gelukkig hoefde ik niet voor drinken en
broodjes te zorgen want dat wordt altijd door mijn moeder verzorgt ook als mijn vader niet meegaat. Dus was de gehele familie Prins voor dag en dauw uit de veren. Meestal
protesteerd mijn moeder bij dit soort tijden, maar deze keer iets minder daar de tocht naar
haar en mijn geboorteplaats zou gaan.
Op dus naar Lochem , waar Hans en Berend reeds aanwezig waren en natuurlijk ook Mevr. Kers die ons samen met mijn vader naar Giesbeek zou brengen.Nadat de kanos
geladen waren en natuurlijk ook Lidy, Eric en Ricco gearriveerd waren kon de tocht naar het vertrekpunt beginnen . In Giesbeek voegden zich er nog twee kennissenvan Eric bij
onze groep welke ook een deel van de tocht met ons mee zouden varen.
Het was ondertussen ongeveer kwart over zeven en de start voor de 50 km was precies
om acht uur door een Nederlandse mevrouw met een Duits accent.
Eerst was het een drukte van belang maar allengs vielen de groepen wel wat uiteen.
Op een normale rivier varen is toch anders al zou het maar zijn door de passerende
vrachtschepen ik meen dat er ons zo?n vier of vijf gepasseerd zijn. Voor de lunch
hebben we twee keer een drink pauze gehouden. Het is wel leuk om dan anderen te zien passeren. Toen we Zutphen voorbij waren had iedereen wel trek en zijn we aan onze meegenomen broodjes begonnen.Hierbij voltrok zich nog bijna een kleine ramp.
Berend was zo druk met het nuttigen van genoemde maaltijd dat hij helemaal niet door had dat zijn kano andere plannen had en bijna zelfstandig naar Deventer dreigde te gaan,Gelukkig kon hij hem nog precies op tijd pakken , want laten we eerlijk zijn ziet
U Berend naar Deventer zwemmen ?????
Gelukkig hebben we verder geen problemen gehad en na Zutphen kwam Deventer dus ook al snel in zicht waar, nadat we onze medailles in ontvangst hadden genomen mijn vader met de aanhanger klaar stond en de boten voor de terugtocht weer opgeladen konden worden Even later arriveerde Mevr. Maarse voor de bemanning, zodat na het afladen en schoonmaken iedereen tevreden en voldaan naar huis kon gaan alwaar ik
na het eten van een patatje lekker vroeg ben gaan slapen.