Nieuwe Rodeo/Wildwaterboot bij Njord

Dankzij de sponsoractie van de Lochemse DEKAmarkt en de inspanningen van een aantal NJORD-leden die de klanten van de DEKA-markt wisten te bewegen hun sponsorpunten aan hun vereniging te schenken heeft de vereniging nu een nieuwe rodeoboot. Bij de firma Lettmann in Moers in het nabijgelegen Ruhrgebied werd een nieuwe Pinball WW aangeschaft. Een 208 cm lange en 14 Kg zware wildwater en rodeoboot is bedoeld voor lichte vaarders (tot 95 kg) en uitermate geschikt voor kinderen en jongeren. Hij is ook zeer geschikt om het eskimoteren (veelal in zwembaden) aan te leren. De vorm van de boot maakt het haar bevaarder mogelijk allerhande kapriolen uit te halen. De boot zal de naam DEKA gaan dragen als een vaste herinnering aan de sponsor. Begin september zal de vereniging de boot in de praktijk uit testen op de wildwater rivier de Erft nabij Neuss in Duitsland.

Wil je meer weten over de kanosport en rodeo/wildwater specifiek kijk dan op de website van de Nederlandse Kanobond www.nkb.nl of op die van de Lochemse kanovereniging www.lkv-njord.nl