Zwembad Vorden 2006

Kanopolo en oefenen in zwembad Vorden

Ook dit jaar gaan we zes zondagen in de zomermaanden naar het zwembad ?In de Dennen? in Vorden ( http://www.zwembad-indedennen.nl/ ). De goede ervaringen van vorig jaar heeft ons doen besluiten deze activiteit voort te zetten. Daarbij kunnen in het ondiepe deel kanotechnieken worden geoefend en in het diepe bad kan er weer worden gekanopolood. De ervaringen zijn dat het gezellig en relaxed is, ook omdat we voldoende tijd hebben. De watertemperatuur is aangenaam. Zwemmen is toegestaan, maar we verwachten van de kinderen vanaf acht jaar dat ze ook een tijdje met een kanoactiviteit meedoen. We doen ca. 45 minuten aan kanopolo en het is wel leuk als er een aardig groepje aan meedoet. Het oefenen met technieken is naar eigen keuze. Meestal zijn er wel enkele ervaren Njord leden die bij het oefenen ondersteuning kunnen bieden.

Vorig jaar was het gratis, maar dit jaar moeten we betalen voor het gebruik van het zwembad. Daarom wordt nu een bijdrage gevraagd.

De data zijn: 2,9,16 en 23 juli, en 13 en 20 augustus.
Tijdstip: 10.00 uur tot 12.00 uur.
Als het warm weer is opent het zwembad vroeger en zijn wij er van 9.30 uur tot 11.00 uur.
Kosten: ? 1,50 per keer per persoon, kinderen onder de 8 jaar gratis.

Opgave: niet verplicht, wel heel prettig. Bij wie, wordt in de herinneringsmail aangegeven.