Weekend Ems 2006

Meerdere malen hebben wij op de Ems gevaren, voor het laatst in 2003. Lang geleden, in 1993, hebben wij een weekend aan de Ems gebivakkeerd. Met een grote vloot, inclusief de Njordees en veel kinderen, hebben wij destijds een prima weekend gehad. Onze planning is om op zaterdag 22 april van Greven naar Emsdetten te varen en zondag 23 april van Emsdetten naar Salzbergen. We kamperen op een camping in Emsdetten. De vaarders dienen zelf hun kampeeruitrusting, eten en drinken mee te nemen. De Ems is een licht stromende rivier en biedt een afwisselende omgeving.

Gegevens over de tocht:

Datum: 22 en 23 april
Boten laden, zaterdag: 07.00 uur
Thuiskomst zondag: 18.00 uur
Vaarafstand zaterdag: 15 km
Vaarafstand zondag: 25 km
Vaarpunten: 25 per tocht
Vervoerskosten: 7 euro
Kampeerkosten: nog niet bekend
Vaarleider: Bart van Alten
Aanmelden: tel 0573 ? 421000 / famvanalten@hetnet.nl