Rondje Almelo 2006

Deze, voor ons nieuwe tocht, wordt ook aangeboden aan het hele Gewest, dus het kan een leuke grote club worden. De Stichting Cultuur Historische Evenementen Almelo, is de laatste tijd heel druk geweest met het uitzetten van nieuwe routes in Twente en dit is er ??n van. We varen, zowel dwars door het centrum en onder een hotel door, als door de buitengebieden van Almelo. Het water varieert van h??l smal tot naast-mekaar vaarbreedte.
Ook moeten we nogal wat bruggetjes passeren in de stad. Afhankelijk van de waterstand, zal dit ?erop of eronder? zijn. Gelukkig passeren we, om het vermoeiende klunen te compenseren, ook nog een gezellig caf?/koffiehuis met terras aan het water.

Gegevens over de tocht.

Datum: zondag 9 april
Boten laden: 8.00 uur
Aanwezig op plaats van vertrek: 9.00 uur
Plaats van vertrek: wordt nog bekend gemaakt
Vaarafstand: 17 ? 18 km
Vaarpunten: 25
Vervoerskosten: ? 2
Vaarleiding: Yvonne Both
Aanmelden: rond donderdag 6 april