De warmste novemberdag op de Erft

Zondag 2 november 2014. Het is de warmste novemberdag sinds jaren (alleen in 1914 was het vergelijkbaar warm). Zeven man/vrouw sterk rijden we via bochtige weggetjes (sorry Koen) naar Neuss toe. Daar stroomt de Erft (een WW2 rivier de Rhein in. Over ruim 2 km zeven stroomversnellingen en een heuse wals (Wiesenwehr) nabij Gnadental. Björn en Meggie willen hun grenzen verleggen. Maar ook Koen blijkt stoer de wals in te durven varen. Ook Rick laat zien dat hij veel geleerd heeft dit jaar. Hij paktg de golf (die vandaag zeer snel was) onder de Gnadertaler Brücke professioneel. Henk, Marlies en Eric begeleiden de groep jonge Njord leden die mee waren. Tobias moest op het laatste moment afzeggen vanwege studie.

Enfin de FOTO’s spreken voor zich. Wanneer mogen we weer ?