Jeugd Filmavond 2008

Vrijdag 28 November was het dan zover, de filmavond voor de jeugd.
Om 19.00 uur waren de eerste jeugdleden, Siebe, Hidde, Diederik en Gijs-Jan aanwezig. Er werd een drankje genuttigd en gezamenlijk werd er een film uitgezocht. De film had met water te maken, er werd namelijk gekozen voor Shark tail.
Voordat er echter naar de film gekeken kon worden moest eerst flink uitgevogeld worden hoe de DVD speler werkt. We waren bijna zover dat we met z’n allen bij fam. Romkema aan wilden kloppen om de film daar te gaan kijken, toen na het zoveelste knopje uitgeprobeerd te hebben de DVD begon te spelen. Gelukkig, we hoefden ons niet te verkassen en niet geheel onbelangrijk de DVD speler was niet kapot.
De film goed en wel een kwartier op dreef toen Thijs de groep kwam versterken.
Geregeld hoorden we de jongens lachen. De film was leuk vertelden de jongens naderhand, voor deze haai hoefden ze niet bang te zijn mochten ze die ooit tijdens het kanovaren tegen komen.