Mr. Blub Troffee

Hallo,

Wij zijn de mr. Blub commissie (Bart, Gijs-Jan, Diederik en Nicole).
Wij presenteren u de mr. Blub trofee!!!
De Mr. Blub trofee is bedoeld voor diegene die het gekste ding heeft gedaan op de kanovereniging, zoals: op de gekste manier omslaan, een mobieltje in het water laten vallen, je boot vergeten bij een tocht of iets anders geks.
Dus als je iets is overkomen, of je ziet iets geks gebeuren, dan mail je snel naar normaalbk@hotmail.com

Aan het eind van van het seizoen gaan wij kijken wie er kans maakt op de trofee!!
Hij wordt dan tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt. Als je hem hebt gewonnen komt hij in het clubhuis te hangen met je naam plus de reden waarom je hem het gekregen.

De Mr. Blub commissie.

[b]Tot nu genomineerd zijn[/b]

Anne Prins;
Tijdens het rondje Oude Water in het nauw gebracht door de golven van een plezierjacht en gebrek aan ruimte om de boeg in de golven te kunnen gooien.

Myrthe Lange;
Maakte tijdens haar eerste tocht al bij de start een mooie sc?ne door als een stervende zwaan slagzij te maken.

Ron Raangs;
Tijdens het Pinksterkamp de specialist in het nemen van lastige obstakels, maar overspeelde eenmaal zijn hand toen hij dacht zich door een nauwe dambuis te kunnen wurmen. Als iemand dit op de foto heeft, graag opsturen naar de webmaster, zodat hij aan deze rubriek kan worden toegevoegd.

Jaap Sterne;
Heeft tijdens de korte tocht met de landrotten zijn mobieltje op waterproofheid proberen te testen. Helaas is hij daarbij naar de bodem van de Berkel verdwenen. Ook na herhaaldelijk bellen naar zijn nummer, kon zijn beltoon niet worden waargenomen. Waarmee zij aangetoond dat water ook goed isoleert.

[b]Het levensverhaal van Mr. Blub[/b]

Wie is hij eigenlijk. Voor zijn afbeelding verwijzen wij naar zijn foto op de site. Zijn levensverhaal heeft uiteraard met water te maken. Zijn eigenlijke naam is Herr Blubb en zoals aan de naam af te lezen, hij is van Duitse origine.
Herr Blubb is als drenkeling door de families Kers en Groeneveld aangetroffen in de Lahn en uit het water opgevist. Het is een beetje een triest verhaal, maar hij was vanaf een terras in Weiburg op een ongelukkige manier te water geraakt en had bijna 24 uur in het water gedreven alvorens door Lidy te worden gered. Vervolgens hebben Bart, Nicole, Gijs-Jan en Diederik zich over hem ontfermt. Na toestemming van de ouders mocht hij mee naar Nederland en is met instemming van het bestuur toegelaten tot de club van Njord. Om zich nuttig te maken voor de vereniging heeft hij zich beschikbaar gesteld als de Mr. Blub trofee.