ALV 2013 In de prijzen

ALV 2013 In de prijzen

De ALV 2013 vond plaats op Vrijdagavond 15 maart 2013. Naast de gebruikelijke onderwerpen stonden de uitreiking van de Toertroffee 2012 en de bestuursbenoemingen op de rol. We namen afscheid van Albert Eikenaar die zijn  carriere voortzet in de PWBZ en met name op het gebied van Zeevaren. Jannie Wilgenhof gaat hem als bestuurslid vervangen. Ook werd Bert Roest benoemd tot bestuurslid. Het bestuur zal binnenkort in kleine kring de nieuwe portefeuille verdeling bespreken. Daarna ligt het in de lijn der verwachting dat Henk Groeneveld als penningmeester zal aftreden na ruim 12 jaar in die rol bezig te zijn geweest.

Jannie Wilgenhoff was ook dit jaar (2012) weer degene met de meeste toerkilometers in de peddel en won de toertoffee. Hulde Jannie.

De bespreking van het onderwerp veiligheid bij het varen gaf aanleiding tot het schorsen van de vergadering en leidt tot een BALV (bijzondere ALV) over dit onderwerp. In deze BALV zullen we tevens het onderwerp Visie meenemen en zal het bestuur de nieuwe portefeuille verdeling kenbaar maken.