Summer Kick Off 2008 – Kanoshop Outdoor Valley!

1 maart 2008:

Seizoensopening Outdoor Valley zomer 2008
Summer Kickoff

Het buitensportseizoen komt er aan. Daarom opent Outdoor Valley 2008 weer sportief voor iedereen. Op zondag 30 maart zal de Summer Kickoff 2008 plaatsvinden. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud, beginners en gevorderden. De toegang is gratis, meedoen kan al voor eenmalig 7 euro voor alle activiteiten!

Deze dag is d? kans om kennis te maken met sporten zoals klimmen, kano?n, kajakken, nordic walking, paintballen en nog veel meer. Ook kan je survivallen, slacklinen, over water lopen, boogschieten en zijn er nieuwe edities van de fun kano cross en de North Star Kayak challenge.
Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er een kano kindertocht, een kids survivaltocht, een springkussen en komt er een heuse piratenboot. Naast deze sportieve activiteiten zijn er ook een buitensport markt en een 2de hands kanomarkt aanwezig waar de nieuwste buitensport collectie van 2008 worden gepresenteerd.

Verder worden er spectaculaire kajak- en freestyle demonstraties gegeven door onder andere het Nederlandse Freestyle Team, vliegen de kajaks door de lucht en worden er weer tal van recordpogingen gehouden.

Schrijf 30 maart in je agenda en kom naar de seizoensopening van Outdoor Valley voor een avontuurlijke middag!

Voor meer informatie over de seizoensopening, kijk op www.outdoorvalley.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Outdoor Valley:

Paul van Boerdonk,
W: www.outdoorvalley.nl
E: Pablo@outdoorvalley.nl
T: 010 5221380